söndag 29 september 2013

Förvärkar...ajajaj

Middagen står på spisen och jag sitter i soffan med kuddar bakom ryggen och förvärkar från helvetet. Känns sådär kul. Tycker jag har haft förvärkar tidigare (menssmärtor) men det här verkligen känns! Det ilar genom hela bäckenet och de tidigare mensliknande smärtorna består av intensiv smärta som nästan förlamar hela nedre delen av magen. Har nu satt ett eget förlossning datum som jag tippar blir den 10:e okt. Som jag förstått det så kan man ju tydligen gå med förverkar en halv evighet. Kl 5 imorse misstänkte jag även att jag läckte fostervatten men det tror jag inte lika mycket länge, bara om det är möjligt att det sipprar lite då och då. Bebisen får gärna komma ut nu men inte mellan den 2-6okt. Eftersom mannen kommer vara bortrest då. Vill helst ha med honom på en förlossning. Rättare sagt så är det något jag i princip kräver då jag inte kan tänka mig ett annat stöd under smärta och skrik.
Kollade ju min mage i onsdags efter gallsten men inga stenar kunde ses. På gott och ont. Jag vill absolut inte ha gallsten men hade gärna haft en förklaring till min extrema magsmärta som blir värre var gång jag äter. Nu får jag bara vänta på att bebis tittar ut och att krämporna försvinner med magen.
Bebben har börjat ha massa hicka på kvällarna och rörelserna har blivit mindre eller rättare sagt de är inte så mycket sparkande längre utan jag känner mer hur den rör sig där inne. Börjar väl bli lite trångt skulle jag gissa.
Sover som en kratta pga att jag har ont oavsett hur jag ligger. Känna mig utvilad och ha ork till en förlossning är skrattretande. Kommer vara mer död än levande. Bara hoppas på en smidig och snabb förlossning denna gången med.
Dags för middag denna höstiga söndagskväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar